Hjälpcenter

Vanliga frågor:
Jag har glömt mitt användarnamn/Lösenord
Användarnamn/Lösenord är ej giltigt
Vad är skillnaden mellan betalande medlemmar och gratismedlemmar?
Olika sorters pernumerationer på sidan
Hur stänger jag av den automatiska förnyelsen?
Hur ändrar jag min e-postadress?
Hur tar jag bort min profil?

Om hemsidan
Om företaget
Dataskyddsakten (Data Protection Act)
Hemsidesäkerhet
Hur verifieras medlemmar på sidan?
Reklam policy

Funktioner på hemsidan
Sök
Avancerad sökning
Bläddra
Nya medlemmar
Senaste matchningar
Medlemmar som är online
VIP-profiler
Besökare
Vänner
Blockera
Mail
Flirt

Din Profil
Användbara tips för att skapa en profil
Censureras min profil?
Hur lång tid tar det innan min profil godkänns?
När kommer jag att visas på en sökning?
Hur gör jag ändringar i min profil?
Hur laddar jag upp min bild?
Kan jag begränsa tillgången till mina bilder och videos?

Hur skaffar jag en VIP-profil?
Hur stoppar jag e-mail notifikationer till min externa mail?
Hur ändrar jag min e-mail adress?
Hur fungerar "Skicka profil till vänner" funktionen?
Hur ändrar jag mitt lösenord?
Hur tar jag bort min profil?
Säkerhetsråd

Medlemsprenumerationer
Vad är skillnaden mellan en gratis medlem och en betalande medlem?
Hur kan jag få ett Guld- eller VIP-medlemskap gratis?
Vad är fördelen att ha tillägget eller att bli VIP?
Hur lång tid tar det innan mitt medlemskap aktiveras?
Hur jag avbryter inbetalningar?
Mitt användarmamn/lösenord fungerar inte?
Hur kontaktar jag Kundsupport teamet?
Om jag har tekniska problem med en hemsida?
Varför har ni tagit bort mitt konto?

Om hemsidan

Om företaget

Casual Relationship Dating är en del av ett större dating nätverk, Dating Factory. Vårt system kombinerar års erfarenhet av online dating och den senaste tekniken för att skapa en säker, underhållande och lättanvänd dating webbplatser. Vår främsta prioritet är att våra medlemmar är nöjda. Avancerad teknik och kommunikationsfunktioner ger dig omedelbar tillgång till miljontals of medlemmar världen över och hundratals nära dig. En avancerad sökfunktion hjälper dig att hitta exakt din typ. Vi lägger ständigt till nya funktioner och vi skulle uppskatta dina synpunkter angående dem du gillar mest. Vi vill att du ska känna dig bekväm i vårt växande dating community, därmed finns vårt erfarna team tillgänglig 24/7 för att erbjuda dig stöd, hjälp och råd om hur du använder webbplatsen. Tveka inte att Kontakta oss närsomhelst.

Dataskyddsakten (Data Protection Act)

Dating Factory är en del av SAOC T/A Tyche Technologies SA och styrs av Den schweiziska lagen om skydd av personuppgifter och Schengens lagar om skydd av personuppgifter.

Denna lag skyddar personliga data och grundläggande rättighet för individer som hanterar data.

Läs mer på https://www.admin.ch/opc/en/classified-compilation/19920153/index.html

https://www.edoeb.admin.ch/edoeb/en/home/data-protection/police--defence-and-migration/the-schengen-agreement-and-the-dublin-regulation/Schengen-DSG.html

Hemsidesäkerhet

Din personliga data lagras på säkra servrar som är placerade inom Europeiska unionen. De kommer inte att säljas eller lämnas ut till tredje part. Din kontaktinformation kommer endast användas för att tillhandahålla den service du accepterat enligt casualrelationshipdating.com villkor.

När du anger din kreditkortsinformation passera det igenom en säker anslutning till betalningsleverantören. Ditt kort auktoriseras endast för betalning som du har valt på webbplatsen.

All kommunikation mellan medlemmar på hemsidan är privat, säker och icke modifierad. Du bör rapportera andra medlemmar som missbrukar systemet och om detta är fallet kommer deras profil att tas bort omedelbart.

Ja, varje ny eller uppdaterad profil genomgår en manuell godkännandeprocess. Vi inte moderera dina personuppgifter. Vi kontrollerar bara att profilen inte innehåller olagligt eller kränkande material i personliga uppgifter eller bilder. Data Protection Act tillåter inte oss att visa dina personliga kontaktuppgifter offentligt. Du kan utbyta denna information i en-till-en kommunikation med sidans medlemmar.

Hur verifieras medlemmar på sidan?

Hemsidans medlemmar verifieras genom följande metoder:

 • Automatiserad översikt och restriktion av geografiska högrisksområden
 • E-mail adress verifikation
 • Manuell översikt av profilinformation och medieinnehåll uppladdat på hemsidan
 • Raderandet av medlemmar som rapporterats bryta mot hemsidans regler eller som skapat olagligt innehåll på deras profiler eller meddelanden.

Vissa medlemmar kan ombes att uppvisa personligt ID för att verifiera kortbetalningar.

Reklam policy

Dating Factory förbehåller sig rätten att annonsera på Casual Relationship Dating sidor, nya sitefunktioner, kampanjer och produkter som vi tror kan vara av intresse. Tredje part reklam är tillåtna på utsedda områden på webbplatsen och e-post.

Funktioner på hemsidan

Sök

Finn en Date funktionen finns via hemsidan till höger. Du kan gennomföra sökning enligt kön, sexuell läggning, ålder, skärmnamn eller områden och få kontakt med andra medlemmar på nolltid.

Avancerad Sökning förser dig med möjligheten att hitta människor enligt deras personliga intressen samt mer specifika kriterier som allt från hårfärg till längd och vikt för att hjälpa dig att hitta exakt det du letar efter. Hitta någon speciell från de miljontals tillgängliga singlar där ute.

Bläddra

Här kan du se allt på ett ställe - dem du gillar, dem du inte gillar och du kan även se vem som besökt din profil och verkligen tyckte om dig. Ha kul med dina vänner och hålla kontakten med de närmasta. Bläddra sidan har alla de senaste uppdateringarna för Nya medlemmar, Senaste matchningar med hjälp av de kriterier som du själv har angett samt Medlemmar online och VIP-profiler - personer som är seriösa och vill hitta någon på Casual Relationship Dating.

Besökare — Dessa är medlemmar som har tagit intresse och tittat igenom hela din profil. Kontakta dem när du fortfarande är ett färskt minne och lär känna dem.

Vänner – lägg till medlemmar som du verkligen gillar på denna lista och de kommer att få ett meddelande att du har ett seriöst intresse för dem. Vem vet, de kanske gillar dig också.

Blockerade – en användbar funktion om din profil blir för populär och du vill begränsa vem som kan kontakta dig.

Mail

Alla konversationer med medlemmar lagras i den säkra Postlådan, inklusive mottagna och raderade meddelanden.

Här är alla sätt som du kan lära känna andra medlemmar på:

Skicka ett Meddelande till någon för att lära känna dem bättre

Icebreaker är ditt personliga intoductions meddelande. Din profil visas och syns ofta och dina matchningar vet att du är intresserad.

Summering håller dig uppdaterad på dina händelser, som när någon skickar ett e-mail till dig, och ändringar dina favoriter gör

Wink med någon du tycker om. Det förmedlar att du är intresserad

Kort är ett diskret sätt att ta det första steget med en medlem

Lagd till Favoriter /strong> är ett meddelande som du tar emot när någon lägger till dig i sin vänlistan

Profilinfobegäran kommer skickas av medlemmar som vill veta mer om dig

Mediabegäran är ett sätt att fråga medlemmar att dela deras privata mediebibliotek med dig (så som bilder)

Tillagd Media later dig veta vem av dina matchningar som har lagt till nytt foto

Flirt

Med den här nya funktionen kan du flirta med medlemmar du gillar och ta reda på om känslan är ömsesidig.

Flirta fliken erbjuder dig möjligheten att välja om du vill flirta med den här medlemmen eller gå vidare till nästa kandidat. Här hittar du även veckans bästa Flirtar.

Mina flirtar fliken visar alla de medlemmar som du har flirtat med.

Flirtat med mig fliken visar de som har flirtade med dig. Du borde definitivt flirta med dem också!

Ömsesidigt är den mest intressanta fliken där du kan se vilka medlemmar som dela dina känslor. Din perfekta match kan vara där någonstans!

Din Profil

Användbara tips för att skapa en profil

Vet du att intressanta profiler med ett bild och detaljerad information lockar 20 gånger mer intresse än en sämre skriven profil utan ett bild?

Vi rekommenderar att du anger din verkliga ålder och en nytagen bild på din profil. Det behöver inte vara en professionell bild då en mer naturlig lockar en bättre respons. I slute ändan handlar det om hur man ser i verkliga livet och det är precis hur din framtida partner kommer att se dig. Du kammar hem mer respons genom att lägga videoklipp som visar mer av vem du är. Profiler med video är oftast mycket mer populära.

Ta dig tid att skriva en beskrivning. Måla en sann bild av dig själv. Din profil är din digitala själv - göra det så nära ditt verkliga jag som möjligt.

Andra medlemmar vill veta vad du har för förväntningar. Försök att inte vara alltför exakt, lämna gärna utrymme för andra att ta reda på mer om dig men även måla en bra bild av din ideala match. Det kommer att bidra till att människor som du inte riktigt är intresserad av inte kontaktar dig.

Fyll i alla ytterligare kriterier som du tycker är relevant för dig. Detta kommer att hjälpa oss att skicka dig uppdateringar med mer exakta matchningar vilket kommer att erbjuda ytterligare användbar information om dig inför andra medlemmar.

Att presentera dig själv väl är det första steget till framgång på Casual Relationship Dating.

Censureras min profil?

Ja, varje ny eller uppdaterad profil genomgår en manuell återhållsamhet process. Vi inte moderera dina personuppgifter. Vi kontrollerar bara att profilen inte innehåller olagligt eller kränkande innehåll i bilder eller personliga uppgifter. Data Protection Act inte tillåter oss att visa dina personliga kontaktuppgifter offentligt. Du kan utbyta sådan information om så önskas i kommunikation med sitens medlemmar.

Hur lång tid tar det innan min profil godkänns?

Vi strävar efter att godkänna profiler inom 2 timmar men det kan ta upp till 24 timmar under de mest trafikerade tiderna samt helger. Ha tålamod, vårt översiktssystem här för att garantera en säker och njutbar upplevelse på Casual Relationship Dating

När kommer jag att visas på en sökning?

Din profil kommer att visas i sökresultaten direkt efter den har godkänts. Du kommer att få ett e-postmeddelande från vårt team som meddelar exakt när detta sker.

Hur gör jag ändringar i min profil?

Making changes in your profile is quick and easy. Go to the Profile tab of the main menu to see your profile exactly how other members see it on the website. Click on the Edit tab near the information you want to change. Make changes and save. Please note that any new pictures and updated profile descriptions will go through our moderation process and it may take a few hours to get approved. You can choose to make your photo open to everyone or private and available for particular members on request, or restricted to members in your Friends list.

Att ladda upp bilder blir bara lättare! Du kan nu lada upp foton direkt från din webcam genom att blicka på den här knappen Klicka här.

Hur laddar jag upp min bild?

Gå till Ditt galleri, välj en fil från din dator, skriv en bildbeskrivning och välj en av sekretessalternativen.

 • Offentlig - din bild visas för alla,
 • Privat - din bild visas endast på begäran och med ditt godkännande,
 • Vänner - din bild tillgänglig för alla medlemmar på din vänlistan.

Kom ihåg att nya videoklipp kommer att gå igenom en överssiktsprocess som kan ta några timmar innan de godkänns. Du kommer att få ett e-mail meddelande när ändringar aktiverats och träder i kraft på hemsidan.

Eftersom vi inte tillåter xxx-innehåll på siten kommer alla dina xxx-bilder att bli privata efter moderering och kan ses av andra användare när du gör dem tillgängliga för dem.

Du kan även ladda upp bilder direkt från din webcam; Följ bara instruktionerna på skärmen på din Galleri sida.

Kan jag begränsa tillgången till mina bilder och videos?

Ja, du måste välja en av sekretessalternativen när du laddar upp filen.

Offentlig - alla dina bilder och videos visas för alla,

Privat - visar dina bilder och videor endast på begäran och med ditt godkännande,

Vänner - öppnar alla dina bilder och videos för alla medlemmar på din vänlista.

Hur skaffar jag en VIP-profil?

VIP profil är ett alternativ som endast är tillgänglig för Guld medlemmar. Först måste du prenumerera på en Guld medlemskap för att kunna kommunicera med så många användare som du vill och bli uppmärksammad. Du kan köpa båda alternativen tillsammans i ett rabatterat paket. Att ha en VIP-profil gör att du kan marknadsföras på andra medlemmars sidor och lyftas fram i allmänna sökresultat. Dina meddelanden kommer också att synas markant i andra medlemmars inkorgar. Du kommer att listas i ett dedicerat galleri och kommer att vara prioritetslistad på Casual Relationship Dating chatt.

Skaffa en VIP-profil nu >>

Hur stoppar jag e-mail notifikationer till min externa mail?

Att motta notifikationer från hemsidan till din externa mail är en grundläggande funktion för att hålla dig uppdaterad om nya matchningar, personer som är intresserade av dig, särskilda erbjudanden och användbara dating tips. Vi rekommenderar starkt att du håller denna funktion aktiv och att du har anpassat ditt spamfilter att tillåta mail från Casual Relationship Dating system. Om du av någon anledningar fortfarande vill stoppa att få e-mail notifikationer skickade till din externa mail så kan du gör det genom att klicka på direktlänken på botten av mailet eller att gå till Profil >> Kontodetaljer sidan.

Där kan du göra ändringar för olika typer av e-post - Nya meddelanden om matchningar och andra meddelanden samt nyheter och erbjudanden. Välj relevant alternativ och spara ändringarna på dina profilinställningar.

Hur ändrar jag min e-mail adress?

Du kan ändra din e-postadress när som helst genom att gå till Profil >> Kontodetaljer sidan. Vi kommer att skicka dig ett nytt lösenord för att bekräfta din e-postadress. Gå till din nya externa brevlåda och logga in på sidan med din nya inloggningsuppgifter för att ändringarna ska aktiveras.

Hur fungerar "Skicka profil till vänner" funktionen?

Om du har vänner somär singlar och ser någon som du tror att de kanske skulle tycka om, så kan du skicka dem en direktlänk till profilen enkelt genom att klicka på "Skicka profil till vänner" länken. Du kan vara din egen matchmaker.

Hur ändrar jag mitt lösenord?

För att ändra ditt lösenord, gå till Profil >> Kontodetaljer. Gör ändringarna och klicka på ‘Uppdatera’ för att aktivera ditt nya lösenord.

Hur tar jag bort min profil?

Om du bestämmer dig för att lämna Casual Relationship Dating för att du hittat någon eller bara vill ta en paus och ta bort din profil, gå till Profil >> Kontodetaljer och klicka på Ta bort konto-knappen. Vi skulle verkligen uppskatta feedback om varför du lämnar sidan för att hjälpa oss att förbättra vår service.

Säkerhetsråd

En dejtingsajt är en spännande plats att vara och det kan bli en större och bättre upplevelse om du har några enkla regler i åtanke när du kommunicera med andra medlemmar. Detta kommer att säkerställa den bästa upplevelsen och hålla dig säker.

 • Försök ta reda på så mycket allmän information om personen som möjligt innan du går på en första dejt.
 • Ta reda på hans / hennes hemadress eller telefonnummer och försök att kontrollera det.
 • Berätta för en av dina nära vänner när och vart du går på en dejt.
 • Försök att ordna din första träff någonstans offentligt och bekant för er båda.
 • Var försiktig om någon frågar alltför mycket information om dina inkomster eller ekonomi.
 • Skicka aldrig pengar till någon innan du möter dem.
 • Kontakta oss och rapportera en medlem om du känner att hans / hennes beteende på webbplatsen ser misstänksam.

Medlemsprenumerationer

Vad är skillnaden mellan en gratis medlem och en betalande medlem?

Casual Relationship Dating har två typer av medlemskap – Gratis Prov och Guld medlemmar. Guld medlemmar kan även prenumerera på VIP.

Trial medlemmar kan:

 • skapa och uppdatera sina profiler
 • lägga till och ta bort bilder från sina profiler
 • bläddra/surfa på sidan
 • se andra medlemmars profilbilder
 • svara och skicka chatförfrågningar
 • skicka och motta flirtar
 • lägga till medlemmar som Vänner eller Blockerade
 • uppdatera profilinställningarna
 • motta de senaste matchningarna i sin externa mailbox

Guldmedlemmar kan:

 • ha alla funktioner som Trial medlemmar
 • skicka och svara på obegränsat antal e-mail och flirtar
 • se andra medlemmars gallerier
 • använda text chat utan begränsningar
 • bli en VIP.

VIP-medlemmar kan göra allt som en Guldmedlem kan plus:

 • dra nytta av denna exklusiva status och stå ut från mängden
 • markeras i alla andra medlemmars sökresultat och gallerier
 • visas på andra medlemmars hemsidor
 • markeras i andra medlemmarnas brevlådor
 • kan kommunicera med både Guld och Gratis medlemmar
 • bli prioritetslistad på hemsidan
 • bli listad i dedikerade Featured profilers gallerier

Hur kan jag få ett Guld- eller VIP-medlemskap gratis?

Vi försöker att ge alla en chans att pröva på hemsidans samtliga funktioner. Du kan få gratis eller rabatterat Guld- eller VIP-medlemskap om du håller uppsikt över nyheter och särskilda erbjudanden som skickas till din mail eller som annonseras på hemsidan.

Vad är fördelen att ha tillägget eller att bli VIP?

VIP-medlemmar kan göra allt som en Guldmedlem kan plus:

 • dra nytta av denna exklusiva status och stå ut från mängden
 • markeras i alla andra medlemmars sökresultat och gallerier
 • visas på andra medlemmars hemsidor
 • markeras i andra medlemmarnas brevlådor
 • kan kommunicera med både Guld och Gratis medlemmar
 • bli prioritetslistad på hemsidan
 • bli listad i dedikerade Featured profilers gallerier

Hur lång tid tar det innan mitt medlemskap aktiveras?

Normalt så aktiveras medlemskapet omedelbart efter betalning. I vissa fall kan det hända att betalningen skickats till vårt risk teamet för manuell aktivering. I sådant fall kan det ta upp till 24 timmar innan det undersökt och vi kan be om att få en signatur som verifierar betalningen.

Vissa inbetalningsmetoder kräver en längre aktiveringsperiod, t. ex. banköverföringar, kontantbetalning. Var god kontakta vårt Supportteam om du behöver ytterligare information om inbetalningsmetoder.

Hur jag avbryter inbetalningar?

Att avbryta betalda prenumerationer kommer att begränsa din profil och du kan missa tillfället att få lära känna den där särskilda där ute. Om du vill avsluta inbetalningar, gå till Profil >> Kontodetaljer >> Avbryt inbetalningar, och välj prenumerationen du vill avsluta.

Mitt användarmamn/lösenord fungerar inte?

Om du fått ett systemmeddelande på din skärm som säger att ditt användarnamn eller lösenord inte är korrekta var god och kontrollera följande:

 • var säker på att du använder stora bokstäver där du ska eftersom lösenordet är case sensitive
 • att du inte har mellanrum i början eller i slutet av din e-mail adress eller lösenord
 • att du bekräftat din e-mail adress genom att använda aktiveringslänken som skickats till din e-mail adress
 • du har inte fått en e-mail notifikation från vår kundsupport om att ditt medlemskap har avslutats.

Om du fortfarande har problem, var god och kontakta Kundsupport teamet där du uppger din e-mail adress och hemsidans url.

Hur kontaktar jag Kundsupport teamet?

Vår kundsupport team är tillgängliga måndag till fredag 9.00 - 17.00. Vårt mål är att besvara alla mail så fort som möjligt. Du kan kontakta Kundsupporten genom kontaktformuläret på Kontakta oss sidan, eller genom att klicka relevant länk längst ned på varje sida.

Om jag har tekniska problem med en hemsida?

Om du har tekniska problem att använda en hemsida var god och kontrollera att det inte är några tekniska problem med din PC och att din mjukvara är uppdaterad. Om du fortfarande har problem att komma åt vissa sidor på hemsida, var god och ta ett screenshot och skicka den till vårt Kundsupport team tillsammans med en beskrivning av vilken webläsare du använder. Våra tekniska experter kommer att kontakta dig så snart de kan med en lösning till ditt problem.

Varför har ni tagit bort mitt konto?

Klicka här för att kontakta vårt supportteam.